Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Kezdődik a pólóbajnokság: a Bodrogi Bau Szentes a Szolnokkal csatázik

A Szentes–Szolnok találkozóval a ligeti uszodában ma 17 órakor megkezdődik a 106. férfi vízilabda OB I. A vendégek a favoritok, de a Kurca-partiak trénere, Lukács Dénes nem félti játékosait a mérkőzéstől.

2011.09.27

Hivatalosan október 1-jén, szombaton kezdődnek a Vodafone férfi vízilabda OB I küzdelmei, de előrehozott mérkőzés – a Szentes–Szolnok meccs – miatt a valóságban már ma elrajtol az első osztály a legutóbbi 13 helyett ismét 12 csapatos 2011/2012-es idénye.

A nyáron jelentősen kicserélődött, többek között új edzőt is kapott Bodrogi Bau Szentesi CS&K rögtön az egyik legjobb honi gárdával, a Szolnokkal találkozik. Pár nappal ezelőtt a magyar kupa szolnoki csoportmérkőzésén már összecsaptak a felek, a meccs a jóval esélyesebb Tisza-partiak 12–8-as sikerével zárult.

– Pedig a levegőben lógott a bombameglepetés, a negyedik negyed közepén még 8–8-as döntetlenre álltunk – nyilatkozta a szentesiek trénere, Lukács Dénes. – Csakhogy ezt követően három játékosom kipontozódott, elfogytunk a végére.

Ezúttal viszont Szentesen rendezik a mérkőzést, és aki járt már a ligeti uszodában, az jól tudja, hogy milyen fanatikus szurkolóhad biztatja a helyi kedvenceket.

– A buzdításra nemcsak ma, hanem az egész bajnokság alatt nagy szükségünk lesz – folytatta a szakember. – A nyolc közé jutás a célunk, ebben nagy segítségünkre lehetnek drukkereink.

A vezetőedző elmondta, azért ma lesz a meccs, mert a szolnokiak román légiósaira olimpiai selejtező vár hazájuk válogatottjában, ezért kérték a Szentest, hogy hozzák előre a mérkőzést.

– Kiváló, akár még a bajnoki döntőre is esélyes csapattá erősödött a Szolnok, hogy más nevet ne említsek, az olimpiai bajnok Kis Gábort is sikerült megszereznie. Mégsem tartunk tőlük, a felkészülésünk, a tornákon mutatott játékunk, eredményeink bizakodásra adhatnak okot.    

 

Ezt a cikket olvasta már?

Átigazolási adatbank: Hegedüs a nagy ...

Minden élvonalbeli megyei csapat számára véget ért a 2010/2011-es szezon. A játékosok már a szabadsá...