Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Összeomlott az egri vár: 7-5-re győzött a Szeged Beton

Hatalmas csatában győzött a Szeged Beton együttese a bajnoki címvédő ZF-Eger ellen. Baksa és a szegedi védelem áttörhetetlen volt. Ezzel őrzi veretlenségét a tavalyi bajnoki bronzérmes Tisza-parti gárda.

2011.10.17

Szeged Beton - ZF-Eger 7-5 (2-2, 1-1, 3-1, 1-1)
Vodafone férfi vízilabda OB I 4. forduló. Újszegedi sportuszoda, 600 néző. Vezette: Juhász György, Vojvoda István.
BETON: Baksa – Juhász, Kiss Cs. 1, Hegedüs, Molnár T. 1, Török, Turzai. Csere: Juhász 1, Lehmann 1, Younger 2, Kunac, Bálint, Kayes, Somogyi 1. Edző: Vincze Balázs.
EGER: Szécsi – Naganuma, Biros 2, Hosnyánszky, Mezei, Varga II. Zs. 1, Bundschuh 2. Csere: Lőrincz, Seman, Chilkó, Kovács G., Binder, Gerritse. Edző: Gerendás György.
Emberelőny: 7/3 ill. 7/2.
Ötméteres: 1/1 ill. 1/1.

Vincze Balázs: Minden összepasszolt ezen a meccsen, az első két bekapott gól után a védekezésünk szinte hibátlan lett, és a támadójátékunk is ekkor állt össze. Rettentően boldog vagyok, mert azt hiszem, megérdemelten vertük meg az Egert, fantasztikus ez a csapat. Amikor elfogadtam a Szeged ajánlatát, pont ilyen mérkőzésekről álmodtam.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Szeged Beton-Eger 11-14

A harmadik negyedben szerzett hátrányt nem tudta ledolgozni az A-Híd Szeged Beton együttese, s bár a...