Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Kupagyőztes a Szeged Beton!

Emberfeletti csatában, egy végletekig kiélezett találkozón egygólos győzelmet aratott a Szeged Beton a Honvéd ellen, így története során először nyerte meg a magyar kupát.

2011.11.14

Vincze Balázs: Nagyon vártam erre a sikerre, edzőként még nem éltem át hasonló örömöt. Rettentően büszke vagyok a csapatra!

Juhász Zsolt: Három gólos hátrányból jöttünk vissza, csakúgy, mint a LEN-kupa győzelem esetén. De 6-3-nál is a Balázs úgy űzött-hajtott minket, mintha a győztes gólért támadtunk volna azért, mert mind a 14 játékosában vakon megbízik, és a csapat is tűzbe menne érte. Minden szurkolónak nagyon köszönjük a bíztatást, külön a Szőnyi úton szurkoló, egy vesztes női döntő után itt maradt szentesieknek, hiszen két szentesi származású játékos is van a Szegedben.

A szegedi szurkolók felállva éltetik a csapatot, a Honvéd drukkerei viszont a bírókat szidják. Emberfeletti csatát nyert meg a Szeged onnan, ahonnan nem sok csapat jött volna már vissza. Tovább folytatódik a szárnyalás!


 

Ezt a cikket olvasta már?

Magabiztos játékkal nyert a Pick az F...

Kissé nehézkes kezdés után nagyon sima győzelmet aratott a Pick Szeged az FTC-PLER ellen, parádés g...