Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Bravúros szentesi férfi pólógyőzelem

Bravúros győzelmet aratott a férfi Vodafone OB I-ben a Bodrogi Bau CS&K Szentesi VK együttese az FTC ellen. Lukács Dénes fiai 10-9-re nyertek.

2011.12.05

Az első negyedben alaposan meglepte a fővárosi zöld-fehér alakulat a hazaiakat, akik ezalatt a nyolc perc alatt talán nem is lőttek kapura, kaptak viszont három gólt. A második negyedben már nagyobb sebességi fokozaton üzemelt a Bodrogi Bau, és kettőt lefaragott hátrányából. A nagyszünetben az egyesület oklevéllel köszöntötte a 20 évvel ezelőtt az OB I-ben ezüstérmet nyert szentesi csapatot, amelynek dr. Tóth Gyula volt a mestere.
A maiak is kedvet kaphattak az ünnepléshez, mert a harmadik nyolc percben csak egy csapat volt a medencében: a Szentes, ezt az etapot 5-1-re nyerték, 7-4-re fordítottak.
Az utolsó nyolc percben 9-5-nél már azt hihették a lelkes szentesi drukkerek, hogy zsebben a meccs és a három pont, de a Fradi - hathatós bírói támogatással, egyfolytában kapták az előnyöket -, talpra állt, és egyenlített, 9-9. A találkozó sorsát 19 másodperccel a vége előtt szerzett góljával, Weszelovszky László döntötte el, így a Szentes 10-9-re nyert a rangadót.

Lukács Dénes: - Igazi alsó házi rangadót, színvonalas meccset játszottunk, az döntött a javunkra, hogy nálunk játszott a mezőny egyetlen klasszis játékosa, Weszelovszky László.

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.