Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Vízilabda: újra kifogná a nagy halat a Beton

A kupagyőztes, és a bajnokság alapszakaszának őszi felét veretlenül nyerő Szeged Beton a Bajnokok Ligájában is visszavágna a Vasasnak, a pár héttel ezelőtti vereségért.

2011.12.14
“A Vasas egy nagyon nagy hal, nem csak itthon, hanem a nemzetközi mezőnyben is. Most sikerült kifognunk, de holnaptól már azon kell dolgoznunk, hogy jövő héten, amikor ismét jönnek, akkor is nagyon jó meccset tudjunk játszani” – nyilatkozta a múlt hét hétfői Vasas elleni bajnoki diadal utáni pillanatokban Vincze Balázs a medence szélén tülekedő újságíróknak. Elérkezett a “jövő hét”, szerdán kora este, 17.30-tól pedig elérkezik az alkalom is a horgászatra. Ám ezúttal nem a bajnokságban, hanem a nemzetközi porondon, ahol Fortuna keserű gúnyt beton_11.jpg

űzve hazánk élcsapataival, egy csoportba hozta össze őket, így ellehetetlenítve, hogy mindhárom magyar csapat kivívhassa a továbbjutást a nyolc közé a főtábláról.

Igaz, a Tisza-parton nem kesergünk nagyon, hiszen a Szeged Beton káprázatos, világraszóló bravúrral verte idegenben a verhetetlen Partizan Beogradot, majd az egri hősöket is legyűrte. A megálljt a Vasas parancsolta a rendíthetetlenül menetelő – avagy talán a lábtempó találóbb kifejezés, már csak a sportágból adódóan – Vincze-gárdának, a Komjádi-uszodabeli 9-12-es eredmény azonban aligha szeghette kedvét belgrádi héroszainknak.

“Ha ezt a szerdai meccset is begyűjtenénk, akkor négy forduló alatti három győzelmünkkel már mindenféleképpen elégedettek lehetnénk. Persze, ha szerdán győzni akarunk, akkor nem szabad annyit hibáznunk, mint tettük azt támadásban az utolsó mérkőzésen, s védekezésben az első meccsen. Úgy gondolom tanultunk hibáinkból, s egy olyan Szeged fog szerdán vízbe szállni, amely megmutatja, hogy nem véletlenül nyert magyar kupát” – mondta el portálunknak Molnár Tamás, a Beton háromszoros olimpiai bajnok centere, aki a legutóbbi, Kaposvár elleni bajnoki találkozón hat fantasztikus góllal hangolt a hétközi BL-derbire.

Az év utolsó mérkőzése tehát vérbeli rangadó lesz, ahol a hazai csapat a továbbjutás küszöbére léphet. A szuperrangadót szerdán 17.30-tól rendezik az újszegedi sportuszodában. A 14 éven aluliak és a nyugdíjasok ingyen szurkolhatják végig a meccset.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Szeged Beton-Eger 11-14

A harmadik negyedben szerzett hátrányt nem tudta ledolgozni az A-Híd Szeged Beton együttese, s bár a...