Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Rajt a BB Mentor-kupán - Kresovics vezet

Kedden hét szerbiai versenyzővel megkezdődött az újszegedi teke- és bowlingcentrumban a 10. WNBA-NBC A kategóriás férfi egyéni teke világranglista-verseny, amelyet immár második alkalommal a BB Mentor-kupáért rendeznek a Belvárosi Nyomda, a Szilánk Zrt. és a Szeged Sport és Fürdők Kft. támogatásával.

2012.01.11

Az első napi kezdő sorban ott volt az egykori szegedi edző, Zdenko Pavlics is, aki ezúttal a Polet Zombor színeiben dobott, és erős közepes teljesítménnyel rukkolt ki. A nap legjobbja a Vojvodina kiválósága, Zdravko Kresovics volt, akinek nem sok kellett volna a hatszáz fához. A folytatás ma 10 órától következik egy újabb selejtezőnappal.

Az állás az első nap után: 1. Zdravko Kresovics (Vojvodina) 585, 2. Bárány Csongor (Postanska Beograd) 560, 3. Zoran Djakovics (Vojvodina) 554, 4. Zdenko Pavlics (Polet Zombor) 547, 5. Milorad Vojnovics (Zenta) 540, 6. Feldeják Ervin (Zenta) 531, 7. Predrag Bilics (Újvidék) 528 fával.

A hét programja

10. WNBA-NBC A kategóriás férfi egyéni teke világranglista-verseny a BB Mentor-kupáért. Napi program, selejtezők, szerda: 10-től 15 és 17-től 20 óráig; csütörtök: 11-től 22 óráig; péntek: 9-től 22 óráig; szombat: 8-tól 21 óráig; egyenes kieséses szakasz, vasárnap: 9.30-tól; döntő: 14 órától.

 

Ezt a cikket olvasta már?

BB Mentor-kupa: több volt, mint telt ...

Szegedi nyerte a 10. szegedi WNBA-NBC A kategóriás férfi egyéni teke világranglista-versenyt, amelye...