Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
A Pick Szeged nyerte a Doherty-kupát

A Pick Szeged győzelmével ért véget Orosházán a Doherty-kupa férfi kézilabdatorna.

2012.01.23

Skaliczki László együttese a döntőben a Kecskemétet múlta felül 26–23-ra – a szlovák Sulc hatszor volt eredményes. A szegedieknek egy különdíj is jutott, hiszen a torna legjobb kapusának Tóth Mihályt választották


Doherty-kupa, döntő, Orosháza:

Pick Szeged–Kecskemét 26–23

A Pick Szeged gólszerzői: Sulc 6, Beocsanin 6, Pribanic 5, Czina 3, Nagy N. 3, Buday, Bajorhegyi, Fekete.

A torna legjobb kapusa:
Tóth Mihály (Pick Szeged).

Skaliczki László: - A héten első három napján keményen dolgoztunk, az alapozás harjájában jártunk, így jöttünk el a tornára. Kevesen voltunk, balkezes lövő nélkül jóformán. Törő Szabi sérülés miatt nem tartott velünk, ennek ellenére elégedett vagyok, sikerélménnyel távoztunk. A ma meccsen, a döntőben tompábbak voltunk, a védekezésünk viszonylag jól működött, a két fiatal kapus, Tóth Misi és Vikor jól teljesített. Sok ziccert hibáztunk, ennek ellenére nem forgott veszélyben a győzelmünk. Jövő hét szárdától a február 1-jei csurgói Magyar Kupa-mérkőzésre készülünk, koncentrálunk. Számunkra következik egy félelmetes sorozat, 40 nap alatt 10 komoly meccset vívunk majd.
 

Ezt a cikket olvasta már?

Pick Szeged – Veszprém 24-23

Pick Szeged-MKB Veszprém 24-23 (11-10) Férfi kézilabda NB I, döntő, 2. mérkőzés. Szeged, újszegedi ...