Styro-Tex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Címadatok

Cím 4034 Debrecen, Diószegi út 3-5.
Weboldal http://www.hoszigetelesdebrecen.hu
E-mail cím 
Telefon 0652/440-151
Telephely 4030 Debrecen, Jégvirág utca 14.

Bemutatkozás

Cégünk bemutatása:

A STYRO-TEX KFT. magas minőségű expandált polisztirol lemezek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Cégünk komplex kereskedelmi csomagokat kínál az építőipar számára, melyek a saját gyártású termékein és a hőszigeteléshez kapcsolódó egyéb más termékek forgalmazásán alapul.

A STYRO-TEX KFT célul tűzte ki, hogy piacvezető legyen az energia hatékony felújítások piacán. A kívánt célt a  hőszigetelő rendszerek minőségének javításával, a gyártástechnológia fejlesztésével, kapacitásnövelő beruházásokkal és a felmerülő igényekre való gyors reagálással éri el.

Cégünk folyamatosan bővíti termékpalettáját a hő-,hang- és vízszigetelés terén (ragasztók,vakolatok, festékek, kiegészítők). A legmodernebb technológia és a több éves szakértelem segít a termékek minősége és ára közötti optimális egyensúly elérésében. Kiváló minőségű termékekkel és széleskörű szolgáltatásokkal kívánjuk elérni a piaci szereplőket. Versenyképes és személyre szabott megoldásokkal elégítjük ki vevőink igényeit. Mindezek egy hosszú távú, megbízható kapcsolat alapjait teremtik meg, melyek erősítik partneri kapcsolatainkat.

A STYRO-TEX KFT legfőbb célja , hogy meghatározó beszállító legyen az épület felújítások és építkezések magyar piacán. Törekvéseink között szerepel, hogy bővítsük termékpalettánkat, átvegyünk építő jellegű piaci stratégiákat, fejlesszük  meglévő erőforrásainkat az alapanyagok leghatékonyabb felhasználásával és ezzel, magas minőségű termékeket juttassunk el partnereinknek a legkedvezőbb logisztikai megoldások biztosítása mellett. Célunk továbbá, hogy minél szélesebb körben vásárolják partnereink a magyar tulajdonú, magyar gyártók termékeit.

 2011 Júliustól cégünk bővítette termékpalettáját, kiváló minőségű gipszkarton lapokkal, ill. a hozzá elengedhetetlenül kapcsolódó rendszerelemekkel és kötőanyagokkal. Melyeket versenyképes áron biztosítunk ügyfeleink részére.

Építő lemezeink a legkiválóbb gipsz  és  különleges  adalékanyagok felhasználásával készülnek, mellyel a világ élenjáró építőanyagai közé tartozik. A Lafarge gipszkarton lemezek megfelelnek a DIN 18 180 és az ÖNORM B-3410 szabványok követelményeinek.  A GKB, GFK, GFKi és GKBi lemezek “A” tűzveszélyességi osztályúak.                                                            Reméljük Önt is hamarosan partnereink között üdvözölhetjük. Termékeink igazán kimagasló és megbízható minőséget nyújtanak! Hőszigetelő rendszereinkre akár 10 év garanciát is vállalunk! Gyors , precíz ügyintézés és kiszállítás! Stabil háttér, kiszámíthatóság! Akár egyedi árképzés biztosítása ügyfeleinknek, mennyiségi rendelés esetén! Kérjen árajánlatot rendszerre , vagy csupán polisztirol lapra, szívesen állunk rendelkezésére!

Munkatársunkkal  az alábbi telefonszámon ill. e-mail címen veheti fel a kapcsolatot:

  Üdvözlettel: Hubay Zoltán ügyvezető