Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szakirodalom

Szárazépítési Ismeretek

Szárazépítési Ismeretek

Ez a könyv azoknak kíván segítséget nyújtani, akik elhivatottságot éreznek a szárazépítés iránt, szeretnék elsajátítani mindazon alapvető elméleti ismereteket és gyakorlati fortélyokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a szó klasszikus értelmében vett szárazépítő mesteremberek váljanak belőlük, akik szépet és maradandót akarnak alkotni,akik a mai rohanó világban is a minőséget tűzik ki céljukként...

Szerző: Szentesi Mária

Kiadó: ÉVOSZ Szárazépítő Tagozata

Ára: 6500 Ft

A huszonegyedik század rejtett bajnokai

A huszonegyedik század rejtett bajnokai

A könyv a sikeres közepes méretű vállalatok egy csoportjával foglalkozik.  Ezeket a vállalatokat rejtett bajnokoknak nevezi. Ezek főbb jellemzői:

  • közepes méretűek,
  • piacvezetők az világpiacon, vagy az európai piacon (a piaci részesedésük szerint),
  • nem szerepelnek a lapok címoldalán, kerülik a publicitást.

A szerző a német nyelvterületen lévő vállalatok számára egy kérdőívet küldött szét, és a könyvben szereplő adatok és példák e kérdőívek feldolgozásából származnak.

Szerző: Hermann Simon

Kiadó: Springer

Ára: 4200 Ft

Építem a házam I. kötet - Az előkészítés

Építem a házam I. kötet - Az előkészítés

Az Építem a házam I. kötetében azt foglaltuk össze, mi mindent kell átgondolni és elintézni még azelőtt, hogy belevágnánk a kivitelezésbe.
Segítséget adunk annak átgondolásához, hogy milyen lakhatási forma való az Önök családjának.
Bemutatjuk, mi mindent kell átgondolni még azelőtt, hogy építészhez fordulnánk? Hogyan tudjuk a házzal kapcsolatos igényeinket hosszú távra megfogalmazni?
Megismertetjük Önöket a legfontosabb tervfajtákkal, megtudhatják, miben különbözik egymástól egy „engedélyes” és egy kiviteli terv...

Szerző: Bodnár György - Tóth Balázs

Kiadó:

Ára: 8990 Ft

Műanyag és gumialapú lemezekből készülő csapadékvíz-szigetelések tervezési és kivitelezési szabályai

Műanyag és gumialapú lemezekből készülő csapadékvíz-szigetelések tervezési és kivitelezési szabályai

Az elmúlt húsz évben a műanyag és gumialapú szigetelőlemezek körében sok változás történt, rengeteg új anyag került forgalomba, néhány régebbi anyag viszont megszűnt. A különböző új, vagy részben új anyagokat, azok felhasználási körét, tervezési és kivitelezési szabályait rendszerezi ez a könyv.

Szerző: Csobajiné Tóth Judit

Kiadó: ÉMSZ

Ára: 6000 Ft

Építsünk passzívházat

Építsünk passzívházat

A passzívházak megépítéséhez szükséges összes alapanyag, építészeti, gépészeti szerkezetek stb. elérhető hazánkban, egyre több építész és gépész sajátítja el a passzívház tervezéséhez szükséges ismeretanyagot, ill. egyre több kivitelező támaszt saját magával szemben olyan pontosságot és körültekintő odafigyelést, amely szükséges a passzívházzal szembeni előírások tényleges eléréséhez.

Szerző: Farsang Attila, Nagy Mihály, Nógrádi Péter

Kiadó: Cser Kiadó

Ára: 3995 Ft