Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
A Közép-európai Egyetem (CEU) helyi és nemzetközi építészeti- és tervező irodák jelentkezését várja

2011. április 8. - A Közép-európai Egyetem (CEU) oktatási területeinek széleskörű átalakítását tervezi, amelynek során az intézmény épületeit egy, a technológia és a fenntartható energiafelhasználás terén élenjáró, Közép- és Kelet-Európában egyedülálló egyetemi komplexummá építi át.
mek.hu2011-04-15 07:53:00

Az átépítési terv figyelemreméltó lehetőséget biztosít az egyetemnek arra, hogy egy komplex, modern kampuszt hozzon létre. Elsődleges célja, hogy elegendő teret és megfelelő felszereltséget biztosítson, támogatva ezzel az egyetem jelenlegi és jövőbeli tevékenységeit és felmerülő igényeit. Az átépítés tovább erősíti az egyetem közösségi életét, az újonnan kialakítandó terek a tanulás, tanítás, kutatás, és közösségi élet inspiráló kölcsönhatásainak lehetőségét nyújtják majd a diákok, valamint az egyetem tanári kara és dolgozói számára. Az intézmény továbbá még integráltabb részévé válik a budapesti- és magyar akadémiai és közösségi életnek, erősítve ezzel nemcsak a magyarországi, de a nemzetközi elismertségét is, amely hozzájárul ahhoz, hogy a Közép-európai Egyetem továbbra is vonzó legyen a magasan kvalifikált diákok, egyetemi oktatók és munkatársak számára.

A tervezett átépítési terület öt különálló, de egymással kapcsolódó épületből áll, valamint egy üres építkezési területből. Az öt különálló épület eltérő mértékű átalakítást és áttervezést igényel; az üres építkezési terület mintegy 4000 négyzetméternyi új létesítménynek adhatna teret. 

A Közép-európai Egyetem Kampuszfejlesztési Irodája (Campus Redevelopment Office at CEU) várja a megfelelő profilú építész- és tervező cégek jelentkezését. Az érdeklődők további információért, illetve a jelentkezés részleteiért hívják a  (+36 1) 328 3417- es telefonszámot, vagy írjanak az alábbi e-mail címre: creo@ceu.hu. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges A jelentkezések leadási határideje: 2011. április 24.