Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
A MÉK és a MÉSZ Diplomadíj pályázata 2011.

A MÉK és a MÉSZ Diplomadíj pályázatot hirdet egyetemi, 10 féléves képzésben részt vett, 2010 második és 2011 első félévében végzett építészek számára.
mek.hu2011-06-08 07:08:00

Pályázni a diplomaterv építész munkarészének A3 méretre kicsinyített változatának beadásával (maximum 6 db lap) lehet.

Diplomadíj regisztráció

A pályázat beadásának helye: Építészek Háza (1088 Budapest, Ötpacsirta u 2.), időpontja: 2011. szeptember 6-7-én 9.00-16.00 óra között. A pályázat nem titkos. A terveken a névaláírást fenn kell tartani. A Diplomadíj pályázaton épületterv, műemlék-rekonstrukció és terület- és településrendezés tárgyú diplomamunka nyújtható be.  (A belsőépítész, valamint a kert-tájépítész diplomamunkák diplomadíj pályázatát külön hirdették meg, ezen a helyen  is közzétesszük, de más eljárásban értékeljük.)
A diplomaterveket szakmagyakorló építészekből álló bíráló bizottság fogja értékelni. Megfelelő számú és színvonalú pályázat beérkezése esetén a zsűri maximum 7 db díjat ítél oda. Ezek közül várhatóan egy-egy díjjal a műemléki, illetve az urbanista irányultságú pályázatot fogjuk jutalmazni.

Eredményhirdetés az Építészek Világnapján 2011. október 3-án várható.
Akkor közös kiállításon bemutatjuk az építész, a belsőépítész, a kert- és tájépítész valamint a településtervező díjazottak terveit.

A diplomadíjjal kapcsolatban esetlegesen felmerült további kérdést kizárólag e-mailen, az urban.judit@mek.hu címre lehet küldeni.

A pályázatok beadását megelőzően kell regisztrálni az alábbi űrlap segítségével:
http://www.mek.hu/media/MEKREG/diplomadij/