Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Építőipari Művezető Tanfolyam

Az ÉVOSZ a bajor Hanns Seidel Alapítvány pécsi Építőipari Képzőközpontjával és a pécsi Pollack Mihály Építőipari Szakiskolával közösen 2011. január 27-től 220 órás építőipari művezető továbbképző tanfolyamot szervez Budapesten, az ÉVOSZ Titkárság épületében.
2011-01-03 14:18:00

A továbbképzéssel Szakszövetségünk a művezetői munkakört betöltő, vagy betölteni kívánó szakemberek számára kíván lehetőséget biztosítani arra, hogy korábban megszerzett ismereteiket felfrissítsék, és rendszerbe foglalják, és azokat a mai elvárásoknak megfelelő ismeretekkel egészítsék ki.

A részvétel feltétele: szakmunkás végzettség esetén legalább négy év, technikusi, vagy ennél magasabb szakirányú iskolai végzettség esetében legalább két év szakmai gyakorlat.

A résztvevők a tanfolyam végén írásbeli vizsgát tesznek. A sikeresen vizsgázók a tanfolyam elvégzését igazoló, az ÉVOSZ, a Hanns Seidel Alapítvány és a pécsi Pollack Mihály Szakképző Iskola képviselői által aláírt magyar és német nyelvű Tanúsítványt vehetnek át.

Az ÉVOSZ a felnőttképzést folytató intézmények nyilvántartásában AL-2001 lajstromszámmal 00994-2008 szám alatt van bejegyezve.

Bővebb információkat itt talál.