Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Felhívás Fiatal Mérnöki Díjra

A Tartószerkezeti Tagozat Fiatal Statikus Szakosztálya ( FiSt ) életre hívta a Fiatal Mérnök Díjat , amellyel a fiatal, tehetséges, alkotó mérnökök munkásságára kívánja a szakma figyelmét felhívni. A díj nyertese a jelentős erkölcsi elismerés mellett tárgyi jutalomban részesül.
mmk.hu2011-07-19 07:30:00

Pályázati feltételek:

- Pályázni lehet bármely – maximum 3 – megvalósult tartószerkezettel, amelyet részben, vagy egészben a pályázó tervezett.

- A pályázó rendelkezzen építő- vagy építészmérnöki diplomával.

- Statikus tervezői szakmai életút.

- Maximum 35 éves életkor (2011-ben betöltött 35 éves is pályázhat).

A pályázat részeként benyújtandó:

- Szakmai önéletrajz, mely listaszerűen tartalmazza a pályázó aktív közreműködésével megtervezett szerkezetek listáját is.

- A három megvalósult tartószerkezet maximum 10 oldalas, A4-es formátumban összeállított, fotókat és szöveges leírást tartalmazó „portfólió” anyaga, amely bemutatja a szerkezeteket és a tervezések nehézségeit, részletezi pályázónak a tervezésben betöltött feladatait valamint minden egyéb lényeges körülményt.

- Szerkezetenként maximum 3db műszaki terv is csatolható.

- 1 db szakmai ajánlólevél vezető tervező aláírásával. A pályázó nem írhat saját magának ajánlást.

- 1 db A0 méretben összeállított, kemény hátlapra felkasírozott, színes tabló a szerkezetek fotóival, terveivel. A tabló az Építőmérnöki Szakmai Héten kerül kiállításra (www.sz7.epito.bme.hu)

- Belátás szerint egyéb igazolások csatolhatók.

A pályázatok beérkezésének határideje:

2011. szeptember 30. (péntek) 20:00

A pályázat benyújtásának módja:

BME, Vásárhelyi Pál kollégiumban (2011.09.30. 17 és 20 óra között) személyesen, vagy a megadott határidőig folyamatosan postán vagy személyesen dr. Vigh L. Gergelynél a BME Hidak és Szerkezetek Tanszéken (postacím: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3-9. K. épület, mf. 73.). FIGYELEM! Csak a fenti határidőig BEÉRKEZETT pályázatokat tudjuk elfogadni.

A pályázatok értékelésének szempontjai:

A bírálat során értékeljük a pályázó eddigi szakmai munkásságát, a pályázatban bemutatott szerkezetek vonatkozásában a tervezés minőségét, újszerűségét, az innovatív módszerek alkalmazását, az összeállított anyag színvonalát, valamint az együttműködő partnerek elégedettségét (megrendelő, építész, kivitelező, stb.)

Az értékelő bizottság:

Ismert és elismert tervezőkből, a Tartószerkezeti Tagozat, a Fist és a BME delegáltjaiból álló testület.

Eredményhirdetés:

Az Építőmérnöki Szakmai Hét záróeseményén, az állófogadáson (2011.10.13-án).

Kérdésekkel az alábbi elérhetőségeken lehet jelentkezni:

A pályázattal kapcsolatos kérdésekkel keressétek Herbay Andrást (herbaya@kesz.hu, Tel.: 30/489-8170), vagy Pohl Ákost (apohl@ce-os.eu, Tel.: 30/242-3092).