Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Kós Károly Egyesülés Vándoriskolája felvételt hirdet

A Kós Károly Egyesülés Vándoriskolája felvételt hirdet fiatal építészek számára.
mek.hu2011-06-21 07:23:00

Olyan pályakezdők jelentkezését várjuk, akik önálló tervezői, vállalkozói ambícióval rendelkeznek, az építészeti tervezést magas színvonalon kívánják művelni és a Kós Károly Egyesülés építész mestereitől szándékoznak tanulni. A felvetteket októbertől alkalmazzuk.

A Kós Károly Egyesülést 1989-ben alapította a szerves építészeti gondolkodást képviselő hét tervezőiroda. A jelenlegi harminckét tag között építészeti tervezéssel, kertépítészettel, kivitelezéssel foglalkozó cégek és magánszemélyek találhatók. Az egyesülés egyik intézménye a Vándoriskola, egy olyan hat féléves posztgraduális mesterképző, ahol a szakma gyakorlati részét a Kós Károly Egyesülés tervezőirodáiban - építész mesterek irányításával - munkaviszonyban lehet elsajátítani a szerkesztői, feldolgozói és önálló tervezési feladatokon keresztül. A vándorépítészek e mellett elméleti képzésen (előadások, tervezési pályázatok, táborok, szakmai kirándulások) is részt vesznek.

A pályázat részvételi feltétele a mellékelt feladatkiírás szerinti tervezési feladat és a pályázó eddigi fontosabb munkáit tartalmazó portfólió beadása, illetve a személyes meghallgatáson való részvétel.
Pályázat és portfólió beadása: 2011. augusztus 31.(szerda) 16 óra Triskell Kft., 1034 Budapest, Kecske utca 25.
Személyes meghallgatás: 2011. szeptember 3.(szombat) 10 óra Magyar Művészeti Akadémia, 1034 Budapest, Kecske u. 25.

További információk, konzultáció:
Terdik Bálint, Triskell Épülettervező Kft.
1034 Budapest, Kecske utca 25. tel/fax: 06 1 388-1707    
e-mail: triskell@t-online.net Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Részleteket és a pályázati felhívást lsd. a www.vandoriskola.hu honlapon.