Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Önkormányzati főépítész szakmérnöki akkreditált, térítéses képzés

A BME Urbanisztika Tanszéke és az Országos Főépítészi Kollégium meghirdeti az Önkormányzati főépítész szakmérnöki akkreditált, térítéses képzés 3. ciklusát.
2011-01-06 11:25:00

Jelentkezési határidő:
2011. január 10.

A képzés időtartama:
4+1 szemeszter
1 szemeszter 16 oktatási napból áll
oktatási napok: minden második hét csütörtökön és pénteken

Az oklevélbe kerülő szakképzettség:
önkormányzati főépítész szakmérnök

A térítés összege:
170.000 Ft/félév

A felvétel előfeltétele:
legalább építészmérnöki alapképzési szakon szerzett (illetve a korábbi képzési rendszerben ennek megfeleltethető, legalább főiskolai szintű) oklevél;
megfelelő színvonalú szakmai portfolió.

Maximális csoportlétszám:
30 fő

Az oktatás első napja:
2011. február 18. (csütörtök)

Az oktatás az általános főépítészi ismeretek, a személyiségfejlesztés (kommunikációs és verbális készségek fejlesztése), a környezetkultúra és az önkormányzati ismeretek tantárgycsoportok köré szerveződik, a témák elismert hazai szakembereinek vezetésével. A kurzus keretében a hallgatóink félévente 2 napos kommunikációs tréningen vesznek részt.

A képzés korlátozott létszámára való tekintettel a jelentkezőket felvételi beszélgetésre várjuk 2011. január 17-22. között.

A szakmai rátermettségen kívül a főépítészi hivatás iránti elkötelezettség kiemelt szempont a felvételnél.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik aktív főépítészként gyakorlati, elméleti ismereteiket kívánják bővíteni, akik elhivatott főépítésszé szeretnének válni településük táji- és épített környezetének szolgálatában, valamint akik szívesen lennének egy színvonalas szakmai, baráti szellemi közösség tagjai.

Bővebb információk (a szak tematikája, jelentkezési lap, stb.):

a tanszék honlapja:
www.urbanisztika.bme.hu

a főépítészek honlapja:
www.foepiteszek.hu