Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szakmunkásképzés felhívás a 2011/2012-es tanévre

a Medgyaszay István Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium kellő számú jelentkező esetén a 2011/2012-es tanévben alapfokú vagy középiskolai végzettséggel (érettségivel vagy szakképesítést igazoló bizonyítvánnyal) rendelkezők részére, ács-állványozó , épület- és építménybádogos , valamint tetőfedő levelező szakképzés t indít.
mek.hu2011-06-27 06:27:00

Tisztelt Cím!

Tájékoztatom, hogy kellő számú jelentkező esetén a 2011/2012-es tanévben alapfokú vagy középiskolai végzettséggel (érettségivel vagy szakképesítést igazoló bizonyítvánnyal) rendelkezők részére, ács-állványozó, épület- és építménybádogos, épületszigetelő, valamint tetőfedő levelező szakképzést indítunk.

A jelölteknek havonta három napot kell az iskolánkban eltölteni, félévente vizsgát tenni. A többi időt tetőfedéssel és épületszigeteléssel foglalkozó munkáltatóknál kötelesek eltölteni a tanulók. A képzési időszakra a gazdálkodó, a tanuló és az iskola együttműködési megállapodást köt. A gazdálkodó hajlandóságát szándéknyilatkozat kitöltésével igazolja, amelyet a tanuló a beiratkozáskor köteles bemutatni. A képzés négy, illetve 6 féléves, és szakmai vizsgával zárul.

Az iskola fenntartójának megállapítása szerinti éves költségtérítést kell fizetni. (Tájékoztatásul: a költségtérítés első szakma tanulása esetén kb. 75.000.- Ft, második, ill. harmadik szakma tanulásánál pedig kb. 90.000,- Ft egy tanévre.)

Jelentkezni a mellékelt adatlap kitöltésével, annak 2011. aug. 31-ig az iskolához történő eljuttatásával lehet.

Az iskolai foglalkozások idejére térítés ellenében kollégiumi elhelyezést és étkezést biztosítunk, 3 nappal előbbi rendelés esetén (telefonon, levélben vagy faxon). Az iskolában a jegyzeteket a hallgatók kedvezményesen vásárolhatják meg.

Veszprém, 2011. június 14.

Üdvözlettel:

Sándor Mátyás
igazgat

 

Letöltések